dinsdag 15 oktober 2013

Samsung galaxy S4

Als je een gsm zoekt waarbije zelf bijna niks hoef te doen dan is de Samsung Galaxy S4 , zeker iets voor jou ! lui om te scrollen met je vinger ? doormiddel van een voorcamera kan de gsm weten wat je leest en daardoor kan hij doormiddel van je oog scrollen naast dat heeft die natuurlijk meer features je kan alles ook spraakgestuurd sturen , geen zin om een sms te sturen ? zeg het gewoon en de S4 zal het voor je typen !

Bob Gratien I.

dinsdag 8 oktober 2013

ik ben younes saji en ik ga mijn gadget voorstellen mijn gadget is elektrisch en word gebruikt in de keuken  
het is een elektrische pepermolen

met 1 druk op de knop kan je makkelijk peper of zout malen en je eten kruiden het werkt op 4 AA baterijen dit product is trouwens een heel goed kerst cadeau je kunt het in de winkel vinden voor 20 euro

De monkey nageldroger

Monkey Nail Dryer

Met de Monkey nageldroger heb je geen dure apparaten zoals UV lampen nodig om je nagels te drogen. Met dit kleine apparaat doe je dat op een gemakkelijke, snelle en voordelige manier!

Met de Monkey Nail Dryer is het drogen van je nagels nog nooit zo leuk geweest. Deze grappige aap blaast je nagels snel droog zodat je nooit meer lang hoeft te wachten. Dit bespaart je tijd en werk en het is ook nog eens leuk. Leg je vinger op het plateau met de bananen en de aap begint te blazen totdat je nagels helemaal droog zijn. Daarnaast is deze nagel droger klein en compact van formaat zodat je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.                     Deze nageldroger werkt op 2 AAA batterijen.                                                       
 Deze artikel is geplaatst door Ayman.